ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 27/05: Προσοχή στα οικονομικά, η μέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 27/05: Προσοχή στα οικονομικά, η μέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις
Τα όσα δελεαστικά σου υπόσχονται δεν είναι παρά το «τυράκι» για κάτι… άλλο!
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση ή πρόσκληση, που κι αυτή θα πρέπει να αντιμετωπίσεις πολύ επιφυλακτικά.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει κακά μαντάτα για ένα συγγενή ή γείτονά σου, ίσως όμως και να πέσεις θύμα μιας εκδικητικής πρακτικής, από κάποιον/α που σε ζηλεύει. Επιπλέον, μην πηγαίνεις γυρεύοντας στο άγνωστο. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο «τρέχει» μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση επισκεπτών, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές, ενώ η περίοδος δεν προσφέρεται για μισθώσεις που θα… μείνουν ως έχουν! Ίσως πάλι να χρειαστούν συμπληρώματα σε κάποιες τεχνικές εργασίες στο χώρο σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/05

Όσοι/ες σε «περιτριγυρίζουν» δεν έχουν και τόσο καλές προθέσεις, οπότε αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως αυτά που σου λέγονται είναι εκ του πονηρού ή απλά κακόβουλα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση ή πρόσκληση, που κι αυτή θα πρέπει να αντιμετωπίσεις πολύ επιφυλακτικά, αν όχι να την απορρίψεις, αφού τα όσα δελεαστικά σου υπόσχονται δεν είναι παρά το «τυράκι» για κάτι… άλλο!