ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Θα υπάρξουν ασυνήθιστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Θα υπάρξουν ασυνήθιστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου

Ζώδια - Παρθένος: Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στο να υπάρξουν ασυνήθιστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να γίνει μια απρόσμενη συνάντηση ή ένα ταξίδι εκτός προγράμματος, που θα αλλάξει πολλά, ενώ αν υπάρχει σε εξέλιξη μια νομική υπόθεση θα γίνει αυτό που… δεν περιμένεις! 

  

Επιπλέον μπορεί να μυηθείς σε ειδικά θέματα κι ενδιαφέροντα. Παράλληλα, με τη σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό, η τύχη σου σε οικονομικές υποθέσεις είναι δεδομένη και δεν σου μένει παρά να τολμήσεις για να πετύχεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ξεσπάσει και μια διαμάχη, λόγω κατασπατάλησης των διαθέσιμων πόρων.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 28/05

Αν είσαι μόνος/η, δεν θα σου λείψουν οι προτάσεις, αν όμως έχεις ταμπού, μάλλον θα τις θεωρήσεις εντελώς ακατάλληλες για σένα. Στην περίπτωση βέβαια που δεν έχεις «κολλήματα» ή/και δεν σε… χαλάει η ιδέα μιας εφήμερης ερωτικής συνεύρεσης, πολλά μπορεί να προκύψουν πάνω στο «παιχνίδι». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ουδείς λόγος υπάρχει βέβαια για να αρχίσεις να «ψάχνεσαι», ίσως όμως να δεχθείς μια φορτική παρενόχληση.