ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 28/05: Ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου

Σκορπιός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 28/05: Ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου

Ζώδια - Σκορπιός: Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, κι αν δεν θες να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις δεν έχεις παρά να κάνεις εσύ πρώτος/η αυτό που… δεν περιμένει κανείς! 

  

Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σήμερα οι «κατ’ εξαίρεση» επιλογές είναι και οι πιο αντιπροσωπευτικές. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία προσδίδει μια νέα δυναμική στα εργασιακά σου και είναι πιθανό να «ανοίξουν» οι δουλειές σου, ύστερα από μια τολμηρή πρωτοβουλία που θα πάρεις αλλά και τη μεσολάβηση της «θεάς τύχης», να προσέχεις ωστόσο τους χειρισμούς σου με εύφλεκτα υλικά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 28/05

Όσο κι αν προσπαθήσεις ώστε τα προσωπικά σου να διατηρηθούν σε μια ελεγχόμενη κατάσταση, με τη Σελήνη και τον Ουρανό απέναντι σου θα κληθείς να διαχειριστείς την αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων, που αφορούν στην σχέση σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή να σε θυμώσει. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να κάνεις την προσωπική σου «επανάσταση», έστω κι αν το «θαύμα» θα κρατήσει μόνον μια ημέρα!