ΖΩΔΙΑ

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού ο λόγος που δεν είσαι έτοιμος για τον χωρισμό!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού ο λόγος που δεν είσαι έτοιμος για τον χωρισμό!

Ζώδια της φωτιάς: Γιατί δυσκολεύονται να χωρίσουν με το ταίρι τους;

Ίσως έχει συμβεί και σε σένα, ενώ βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση, να νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να τελειώσει. Είτε πρόκειται για ένα συναίσθημα που προέρχεται από το ένστικτό σου είτε τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ονειρεύεσαι ότι είσαι ελεύθερος/η ή μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο, ξέρεις πια ότι πρέπει να χωρίσεις με το άτομο που είσαι μαζί.

Όσον αφορά στα ζώδια, το κάθε ένα από αυτά έχει την τάση να έλκεται από κάτι συγκεκριμένο σε έναν/μια σύντροφο. Μάλιστα, ακόμα κι όταν η κατάσταση είναι πραγματικά άσχημη, αυτός ο ιδιαίτερος και συγκεκριμένος λόγος μπορεί να είναι και η μοναδική αιτία που «κολλάνε» και δυσκολεύονται να βάλουν ένα τέλος στη σχέση.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο τα ζώδια της φωτιάς δεν είναι έτοιμα να τελειώσουν μια σχέση, ακόμα κι αν έχει «τελειώσει» μέσα τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι έτοιμος να χωρίσει, πριν να ξεκαθαρίσει πρώτα μερικά πράγματα. Δεν φταίει μόνο ο εγωισμός του ή το ότι θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο. Απλώς, δεν θέλει να υπάρχει ασάφεια και θολούρα, πριν προχωρήσει τη ζωή του παραπέρα. Επειδή είναι τύπος που δεν εθελοτυφλεί, δεν θα αρνηθεί ότι η σχέση σας πάει από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο καιρό. Ούτε θα σε αφήσει όμως να ανακοινώσεις εσύ το τέλος, χωρίς να γίνει πρώτα μια συζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων