ΖΩΔΙΑ

Τι περιμένει σήμερα τα ζώδια - Δευτέρα 13/12

Τι περιμένει σήμερα τα ζώδια - Δευτέρα 13/12
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Η σημερινή μέρα είναι λίγο δύσκολη μιας και η τριπλή σύνοδος Άρη, Ερμή, Πλούτωνα ...

Γενικό προφίλ

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Η σημερινή μέρα είναι λίγο δύσκολη μιας και η τριπλή σύνοδος Άρη, Ερμή, Πλούτωνα θα βγάλει σκληρά λόγια και πολλά εσώψυχα. Άλλωστε η 13η του μήνα είναι η γιορτή του Μητσοτάκη. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς. Και μην σας ξεγελά η αγαθή Σελήνη στα Ψάρια. Όταν η Εύα έφαγε το μήλο είχαμε στάνταρ τη Σελήνη εκεί.

Σήμερα η εργασία θυμίζει καζάνι έτοιμο να εκραγεί. Τις ευθύνες των άλλων δεν πρέπει να τις επωμιστείτε εσείς γιατί αυτό θα είναι το χειρότερο. Το πιο τραγικό είναι να είσαστε αποδιοπομπαίος τράγος. Η Σελήνη στο 12ο οίκο σας θα εξωτερικεύσει φοβίες και ανασφάλειες.

Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, είτε πρόκειται για εργασίες και υπευθυνότητες, είτε για χόμπι. Οι επαφές με το Δημόσιο και λοιπούς φορείς καλό θα είναι να αποφευχθούν γιατί αν εξοργιστείτε θα αρχίσετε τις λιτανείες. Αισθηματικά, πάτε για κόλπο grosso.

Αποχωριστείτε το προσωπείο της λύπης και αδράξτε τις ευκαιρίες που σας ανοίγονται. Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στο πως θα χειριστείτε τα λάθη των άλλων και πως θα τα μετατρέψετε σε πλεονεκτήματα. Στα αισθηματικά ίσως οι απαιτήσεις σας να είναι παράλογες και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Βρείτε τη χρυσή τομή.

Όλοι βαράνε και δεν έχετε που να κρυφτείτε. Παράλληλα, στα συναισθηματικά σας υπάρχει ένας ψύχος όπως στην Αγγλία, που σας κάνει να πονάτε και να οδύρεστε. Όμως η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να λειτουργήσει ως Δούρειος Ίππος και να πετύχετε μια έστω πρόσκαιρη βελτίωση με ελάχιστο κόστος.

Τα επαγγελματικά σήμερα είναι αρκετά έντονα και θα σας απασχολήσουν αρκετά. Οι εργασιακές σας σχέσεις θα είναι θυελλώδεις και απαιτείται οπωσδήποτε στρατηγική. Αντίθετα στα αισθηματικά όλα μπορεί να πάνε πολύ καλά υπό την προϋπόθεση πως θα αφήσετε τα νεύρα και τις όποιες σκοτούρες έξω από την πόρτα.

Η Σελήνη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο σας στέλνει μηνύματα συμβιβασμού, όπου τα μέτωπα είναι ανοικτά. Ίσως αυτό να είναι και το θετικό βήμα που χρειάζεστε για να ηρεμήσετε και να ανακτήσετε δυνάμεις. Στην αντίθετη περίπτωση σας περιμένουν ίντριγκες, δολοπλοκίες και μάχες σώμα με σώμα από τις οποίες κανείς δεν πρόκειται να βγει νικητής.

Η σημερινή μέρα ουσιαστικά έρχεται να σας υπενθυμίσει πως πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα σας κάνουν να αισθάνεστε πως έχουν πέσει επάνω σας να σας φάνε. Σκεφτείτε όμως πως μιλάμε για μια φευγαλέα και παροδική κατάσταση, που αργότερα θα δείξει το καλό της πρόσωπο.

Σήμερα συναισθηματικά παίζετε pressing σε όλο το γήπεδο και τελικά παίρνετε αυτό που θέλετε. Στα επαγγελματικά ίσως τελικά να μη φτάνει το ότι δουλεύετε με αυταπάρνηση. Διεκδικήστε το δίκιο σας μιας και κάποιοι νομίζουν πως είσαστε το παιδί για όλες τις δουλειές. Τη γροθιά στο τραπέζι όμως... Όχι στο μαχαίρι.

Το ένα φέρνει το άλλο και η αμετροέπεια σας θα σας φέρει σε μια κατάσταση όπου χάνει η μάνα το παιδί... Στα οικονομικά η κατάσταση είναι ανάλογη και θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τα αυτονόητα Αισθηματικά κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο αλλά θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και εσείς-μια ζεστή αγκαλιά ποτέ δεν βλάπτει.

Με Ερμή, Άρη και Πλούτωνα σε σύνοδο στο ζώδιο σας σήμερα είσαστε «σκοτώνω και δεν πληρώνω». Οποιοσδήποτε μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και την ευτυχία η τους στόχους σας θα την πληρώσει. Προσέξτε τουλάχιστον να είσαστε ακριβοδίκαιοι και μην επιτίθεστε με βάση τις εμμονές σας.

Δύσκολη μέρα, μιας και νιώθετε πως έχετε στυφτεί σαν λεμόνι για να πετύχετε τα πράγματα που θέλετε. Ίσως το έργο σας σήμερα αμφισβητηθεί και λασπωθεί από άτομα που δεν μπορούν να το φτάσουν. Αφού δεν μπορείτε να σπάσετε τον πάγο πνίξτε τον μέσα στο αλκοόλ.
.
Στα επαγγελματικά σήμερα ίσως κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα επιθυμείτε γιατί οι όροι συνεργασίας δεν είναι πολύ ξεκάθαροι. Συναισθηματικά ίσως η απόλυτη ευτυχία που νιώθετε να κλονιστεί λόγω κάποιων υποσχέσεων που δεν θα τηρηθούν από την άλλη πλευρά.

Ροή Ειδήσεων