ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Μην χάσεις την ώρα σου με «θορυβώδεις» διαφωνίες

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Μην χάσεις την ώρα σου με «θορυβώδεις» διαφωνίες

Ζώδια - Δίδυμοι: Η σύνοδος Άρη-Δία σηματοδοτεί την ενεργοποίησή σου στα κοινά ή μια νικηφόρα συλλογική προσπάθεια, συνάμα όμως φέρνει και εντάσεις με αντιφρονούντες και προκειμένου να χάσεις την ώρα σου με «θορυβώδεις» διαφωνίες, είναι προτιμότερο να κάνεις αυτό που σου «βγαίνει» παρέα με όποιον/α συμμερίζεται τις απόψεις και τις επιθυμίες σου.

Η σύνοδος Άρη-Δία σηματοδοτεί την ενεργοποίησή σου στα κοινά ή μια νικηφόρα συλλογική προσπάθεια, συνάμα όμως φέρνει και εντάσεις με αντιφρονούντες και προκειμένου να χάσεις την ώρα σου με «θορυβώδεις» διαφωνίες, είναι προτιμότερο να κάνεις αυτό που σου «βγαίνει» παρέα με όποιον/α συμμερίζεται τις απόψεις και τις επιθυμίες σου.

Ίσως πάλι να γίνει πολύς «ντόρος» στις φιλίες σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο συνηγορεί σε μυστικές βοήθειες ενώ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας ίσως και υπηρεσίες ευεξίας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05

Δείχνεις έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση, είτε φανερή, είτε… κρυφή και σε πρώτο χρόνο θα μπορέσεις να ζήσεις τις «στιγμές σου» με καλή παρέα. Από εκεί και ύστερα το πρόβλημα είναι η διάρκεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου σε θέλει αποκλειστικά δικό/η του, δώσε του να καταλάβει ότι σε αυτήν την φάση έχεις περισσότερη ανάγκη το «έξω» και τις παρέες σου, χωρίς όμως να κάνεις κατάχρηση της ελευθερίας σου.