ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Μπορείς να… κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου σε μια διένεξη

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Μπορείς να… κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου σε μια διένεξη

Ζώδια - Λέων: Η σύνοδος Άρη-Δία συνηγορεί στο να ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης ή να κάνεις ένα «άλμα» στην πρόοδό σου, ενώ σίγουρα μπορείς να… κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου σε μια διένεξη!

Η σύνοδος Άρη-Δία συνηγορεί στο να ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης ή να κάνεις ένα «άλμα» στην πρόοδό σου, ενώ σίγουρα μπορείς να… κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου σε μια διένεξη!

Από την άλλη πλευρά όμως στις εξόδους και τις μετακινήσεις σου μπορεί να εκτεθείς σε κινδύνους, ανεξάρτητα με το αν τελικά θα υπάρξουν μόνον υλικές ζημιές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο δρομολογεί θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου αλλά και ευρύτερα την κοινωνική σου ζωή σου, με τη φυσική σου παρουσία να… φτάνει και να περισσεύει για να πετύχεις αυτό που θες!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και «να κάνεις το κομμάτι σου» κι όχι όπου κι όπου… Από εκεί και ύστερα κανείς και τίποτε δεν σε πιέζει να κάνεις κάτι με το ζόρι κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, σου αρκεί το να… καμαρώνεις με το σουξέ που έχεις! Αν όμως επιζητάς κάτι πιο «δραστικό», είναι πιθανό να σου προκύψει, ύστερα από μια έντονη διαμάχη, που θα… ανάψει τα αίματα!