ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05: Ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου

Σκορπιός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05: Ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου

Ζώδια - Σκορπιός: Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, κι αν δεν θες να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις δεν έχεις παρά να κάνεις εσύ πρώτος/η αυτό που… δεν περιμένει κανείς! 

Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον απέναντί σου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου δίνει «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία.

Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία προσδίδει έναν πιο δυναμικό τόνο στα εργασιακά σου, κάτι όμως που εκτός από την άμεση διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, παραπέμπει και σε εντάσεις, πολύ περισσότερο αν έχουν προηγηθεί ή αν γίνουν αυθαιρεσίες.

Το ιδανικό πάντως σε αυτή τη συγκυρία θα ήταν να δουλέψεις μόνος/η ή έστω με άτομα που δεν φέρνουν αντιρρήσεις. Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί από κάτι περαστικό αλλά οξύ.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05

Γύρω σου υπάρχουν πλέον αρκετά πρόσωπα που σε αποδέχονται σε θαυμάζουν και σε… πληρώνουν, κάνοντας κάθε απογοήτευση να δείχνει μακρινή. Ίσως βέβαια να μην έχεις την πρόθεση να «μπεις σε περιπέτειες», εκείνο όμως που «μετράει» είναι η αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής, είτε με «νυν», είτε με πρώην! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την… χαρείς, παραμερίζοντας κάθε «αγκάθι» της.