ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Έχεις τύχη και μάλιστα… μπόλικη στο «κυνήγι» του κέρδους

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Έχεις τύχη και μάλιστα… μπόλικη στο «κυνήγι» του κέρδους

Ζώδια - Tοξότης: Η σύνοδος Άρη-Δία σε κάνει πολύ πιο «ζωντανό» και δημιουργικό, ίσως μάλιστα να πετύχεις σε λίγο χρόνο κάτι που μέχρι πρότινος έμοιαζε με «βουνό», ενώ έχεις τύχη και μάλιστα… μπόλικη στο «κυνήγι» του κέρδους!

Η σύνοδος Άρη-Δία σε κάνει πολύ πιο «ζωντανό» και δημιουργικό, ίσως μάλιστα να πετύχεις σε λίγο χρόνο κάτι που μέχρι πρότινος έμοιαζε με «βουνό», ενώ έχεις τύχη και μάλιστα… μπόλικη στο «κυνήγι» του κέρδους!

Πρόσεξε ωστόσο μήπως πάνω στην φούρια σου, φερθείς «γαϊδουρινά» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, δημιουργώντας «θέμα» από το τίποτα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο συνηγορεί σε μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου και σου δίνει χρόνο για να ξεκουραστείς, μακριά από σκοτούρες. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις την συντροφιά ενός pet.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05

Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να σε «εξιτάρει» μια νέα γνωριμία ή/και να τολμήσεις εκεί που άλλοι/ες θα έκαναν πίσω, από εκεί και ύστερα όμως ξέρεις πολύ καλά ότι για να κτιστεί μια ποιοτική σχέση θέλει χρόνο, πολύ περισσότερο που σε αυτήν την φάση οι «θερμές» εκδηλώσεις έχουν όσο να ‘ναι μια μεγάλη δόση υπερβολής. Αν βέβαια ενδιαφέρεσαι απλά για να περάσεις καλά και δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε απόλαυσε τη ζωή σου.