ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου

Ζώδια - Αιγόκερως: Η σύνοδος Άρη-Δία σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου πέρα από τις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και μπορεί να χαλάσουν και τη δική σου εικόνα, οφείλεις να προσέξεις τις εστίες φωτιάς.

Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να διεκδικήσεις και να πάρεις ότι δικαιούσαι, ενώ σε κάθε περίπτωση μια «γενναία» εκτόνωση μπορεί τελικά να σου κάνει καλό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να περάσεις όμορφα, ίσως μάλιστα πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ σε προικίζει και με την… δική της τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05

Με την Αφροδίτη να περνά στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αυξάνονται και οι υποψηφιότητες για μια θέση στην καρδιά σου κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να επιλέξεις την πιο ασφαλή ή… συμφέρουσα προοπτική! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το «σουξέ» που έχεις… δεν θα περάσει απαρατήρητο, ίσως μάλιστα να υπάρξουν πολύ υπερβολικές αντιδράσεις από το ταίρι σου, που τελικά θα σε εξωθήσουν να κάνεις αυτό που… φοβόταν!