ΖΩΔΙΑ

Λέων ημερήσια πρόβλεψη 14/06: Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται

Λέων ημερήσια πρόβλεψη 14/06: Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται
Είναι προτιμότερο να νιώσεις «άρχοντας» προσφέροντας όπου έχουν την ανάγκη σου και χωρίς να περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Αν είσαι σε σχέση, η εμπλοκή ενός γνωστού ή συγγενή σε αυτήν μπορεί να έχει κίνητρα -ίσως και εκδικητικά- που ανάγονται στο παρελθόν.

Η Πανσέληνος σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο εύκολα όμως μπορεί να βρεθείς «στα ουράνια», άλλο τόσο μπορεί να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις στην συνέχεια, πολύ περισσότερο αν αρχίσεις να ξοδεύεσαι χωρίς μέτρο. Είναι προτιμότερο να νιώσεις «άρχοντας» προσφέροντας όπου έχουν την ανάγκη σου και χωρίς να περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα. Όσον αφορά πάντως τη δημιουργική έμπνευσή σου θα βρεθεί στον «κολοφώνα» της, ίσως μάλιστα να σε εμπνεύσει ένα πρόσωπο που το έχεις εξιδανικεύσει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/06

Εσύ μεν μπορεί να φαντάζεσαι διάφορα αλλά επειδή τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται, το πιθανότερο είναι να «βάλεις πλώρη» για ένα πρόσωπο, που... δεν είναι αυτό που νομίζεις, ξοδεύοντας πολλά για λογαριασμό του και βέβαια δεν θα φταίει αυτό που θα αποδεχθεί τις προσφορές σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η εμπλοκή ενός γνωστού ή συγγενή σε αυτήν μπορεί να έχει κίνητρα -ίσως και εκδικητικά- που ανάγονται στο παρελθόν.