ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 15/06: Τα ερωτικά σου σήμερα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 15/06: Τα ερωτικά σου σήμερα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Αν είσαι μόνος/η το μόνο ίσως που θα μπορούσε να σου τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ένα πρόσωπο που σου… παρέχει στέγη και τροφή
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Μια γυναίκα κινείται παρασκηνιακά και μένει να φανεί αν το κάνει με καλό σκοπό ή όχι.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική ή ψυχική σου ευεξία, πριν μια αδιαθεσία σου στερήσει βασικές επιλογές. Επιπλέον, μια γυναίκα κινείται παρασκηνιακά και μένει να φανεί αν το κάνει με καλό σκοπό ή όχι. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα μπορεί να φέρει μια έκτακτη μετακίνηση, προκειμένου να τακτοποιηθεί μια παλιά υπόθεση. Επιπλέον, ενισχύει την τάση σου να διερευνήσεις το παρελθόν ή το ιστορικό μιας υπόθεσης, ενώ μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας, τα οποία βέβαια μπορείς να εκμεταλλευθείς κατά το δοκούν.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/06

Τα ερωτικά σου σήμερα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να χαρείς τα καλά της οικογενειακής ζωής. Αν τώρα είσαι μόνος/η το μόνο ίσως που θα μπορούσε να σου τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ένα πρόσωπο που σου… παρέχει στέγη και τροφή αλλά και πάλι η διαφορά νοοτροπίας σε βασικά ζητήματα δεν θα βοηθήσει στο να «τρέξει» μια σχέση, που να σε ικανοποιεί, πέραν των εφήμερων απολαύσεων.