ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 20/06: Η κρίση σου για τα δικά σου προσωπικά ζητήματα δεν είναι σωστή

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 20/06: Η κρίση σου για τα δικά σου προσωπικά ζητήματα δεν είναι σωστή
Με τη Σελήνη στους Ιχθύς καλό είναι να προστατέψεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν λείψεις
astrology.gr

Ζώδια - Tοξότης: Όπως κι αν έχει καλό είναι να μην πάρεις σήμερα κάποια σημαντική απόφαση, αφού σύντομα θα μετανιώσεις γι’ αυτήν

Το εξάγωνο Ερμή-Δία απαλύνει τα όποια δυσάρεστα, με την τύχη σου μάλιστα να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της. Ίσως πάλι να επωφεληθείς κι εσύ από την επιτυχία ή την καλή διάθεση ενός δικού σου ανθρώπου αλλά αν σου γίνει μια πρόταση, αποδέξου την, πριν εκπνεύσει η προθεσμία της! Παράλληλα βέβαια, με τη Σελήνη στους Ιχθύς καλό είναι να προστατέψεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν λείψεις, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις. Επιπλέον, σε προσωπικά θέματα μάλλον… δεν ξέρεις που πατείς και που βαδίζεις, ίσως όμως να αρρωστήσει κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/06

Η κρίση σου για τα δικά σου προσωπικά ζητήματα δεν είναι σωστή, με συνέπεια να γίνεις ένας εύκολος «στόχος» για κάθε «επιτήδειο», που στοχεύει στην παραπλάνησή σου. ‘Όπως κι αν έχει καλό είναι να μην πάρεις σήμερα κάποια σημαντική απόφαση, αφού σύντομα θα μετανιώσεις γι’ αυτήν. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να το γλεντήσεις αν δεν έχεις άλλες προσδοκίες, πέραν μιας ερωτικής απόλαυσης που θα την ξεχάσεις μόλις ξυπνήσεις!