ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στους Διδύμους: Οι καλές και οι κακές της στιγμές

Αφροδίτη στους Διδύμους: Οι καλές και οι κακές της στιγμές

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Διδύμους από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου, κάνοντας ομορφότερη τη ζωή σου αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, αλλά και Τοξότης να είσαι παράπονο δεν θα έχεις, αφού τα δωράκια σου θα τα πάρεις. Σε είδος ή σε χρήμα, δεν έχει και τόση σημασία, καλά να περνάς κι όλα τα άλλα θα τα βρεις. Αν πάλι είσαι Ιχθύς να σου πω… καλώς τα δέχτηκες στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ως Παρθένος σίγουρα μπορείς «να κάνεις το κομμάτι σου», εξαργυρώνοντας τη φυσική σου παρουσία σε κοινωνική αποδοχή και φυσικά -τι άλλο- στις δουλειές σου.

Ως Λέων ή Υδροχόος, το σουξέ σου θα το έχεις, στα ερωτικά ή/και τις παρέες σου και… πάρε πόζα από τώρα, ενώ αν είσαι Ταύρος ή Σκορπιός το ότι θα έχεις μια οικονομική άνεση, φτάνει και περισσεύει για να ξεχάσεις όλα τα άλλα.
Τι έμεινε; Ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος κι ο Αιγόκερως κι αν για σένα που ανήκεις στην ομάδα των παρορμητικών ζωδίων η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν θα φέρει χαρές και επιτυχίες σε αυτά που έχεις μάθει να θεωρείς ως πρωτεύοντα, ας μην είσαι και αχάριστος/η, αφού έναν καλό λόγο για σένα θα τον πει. Εξ άλλου ούτε οι εκδρομές και τα ταξίδια καλοκαιριάτικα, ούτε τα benefits στις δουλειές και την υγεία σου είναι του πεταματού.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων