ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/06: Καλείσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/06: Καλείσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου
Βρίσκεσαι εν μέσω αντιφάσεων και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να πάρεις μια «οριστική» απόφαση, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να την αναιρέσεις
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Ίσως να δεις ή να ακούσεις και κάτι που… απέχει πολύ από το να είναι ευχάριστο!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να παίρνεις πολύ... σοβαρά τον εαυτό σου αλλά και τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου κι αν μεν πρόκειται για δουλειές ή/και την σωστή καθοδήγηση άλλων, το άγχος και ο επαγγελματισμός σου μπορεί να έχουν και θετικά αποτελέσματα. Σε συναισθηματικά ζητήματα όμως, μια κριτική που θα σου γίνει ή μια απόρριψη που θα εισπράξεις θα σου στοιχίσει. Παράλληλα, καλείσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου, ώστε να ξεφορτωθείς μια για πάντα αρνητικές μνήμες και ενέργειες, ίσως όμως να δεις ή να ακούσεις και κάτι που… απέχει πολύ από το να είναι ευχάριστο!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/06

Βρίσκεσαι εν μέσω αντιφάσεων και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να πάρεις μια «οριστική» απόφαση, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να την αναιρέσεις. Κι αν κάπου πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα δεν είναι προς το ταίρι σου αλλά κυρίως απέναντι σε ένα πρόσωπο που κινείται στο περιβάλλον σου και θέλει να τους έχει όλους υπό τον έλεγχό του. Αν τώρα είσαι μόνος/η, καλύτερα να παραμείνεις!