ΖΩΔΙΑ

Τοξότης ημερήσια πρόβλεψη 26/06: Με την Αφροδίτη απέναντί σου όλα λειτουργούν υπέρ σου

Τοξότης ημερήσια πρόβλεψη 26/06: Με την Αφροδίτη απέναντί σου όλα λειτουργούν υπέρ σου
Να ξέρεις ότι ακόμη κι αν απορρίψεις κάποιον/α ή αντίθετα απορριφθείς ως επιλογή, δεν σημαίνει και κάτι σπουδαίο αφού σύντομα θα υπάρξει και δεύτερος γύρος!
astrology.gr

Ζώδια - Τοξότης: Αν έχεις παιδιά, κάτι φαίνεται να αλλάζει στη ζωή τους και μάλιστα… απότομα!

Η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί νέα και ευχάριστα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ η ημέρα μπορεί να έχει και αρκετές μετακινήσεις ή εξόδους κυρίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Επιπλέον, φαίνεται ότι πολλά από τα «καλά και συμφέροντα» εξαρτώνται από τους άλλους, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από μια πρόταση. Παράλληλα, με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου το ζητούμενο είναι να απελευθερωθείς από περιοριστικές πεποιθήσεις και σε αυτό θα συμβάλλει ένα πρόσωπο που δεν έχει ταμπού. Αν πάλι έχεις παιδιά, κάτι φαίνεται να αλλάζει στη ζωή τους και μάλιστα… απότομα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/06

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη απέναντί σου όλα λειτουργούν υπέρ σου, αν θέλεις λοιπόν «κάθεσαι» κι αν δεν θέλεις φεύγεις. Και φυσικά να ξέρεις ότι ακόμη κι αν απορρίψεις κάποιον/α ή αντίθετα απορριφθείς ως επιλογή, δεν σημαίνει και κάτι σπουδαίο αφού σύντομα θα υπάρξει και δεύτερος γύρος! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να ζητήσεις κάτι «έξτρα», και θα σου δοθεί, αρκεί να μην είναι κάτι «φτηνό» ή συνηθισμένο.