ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 26/06: Ίσως να έχεις εισοδήματα από εκεί που δεν το περιμένεις

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 26/06: Ίσως να έχεις εισοδήματα από εκεί που δεν το περιμένεις
Θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν επενδύσεις κόντρα στους κανόνες
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, όπου βρεθείς κι όπου σταθείς θα τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου

Η Αφροδίτη στους Διδύμους συνηγορεί στο να περάσεις όμορφα, είτε στο σπίτι σου, είτε σε ένα θερινό κατάλυμα, ενώ αν υπάρχει σε εκκρεμότητα κάποιο περιουσιακό ζήτημα, οι εξελίξεις θα αποβούν υπέρ σου. Παράλληλα, με τον Άρη στο 2ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζει… ανατρεπτικά τα οικονομικά σου θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν επενδύσεις κόντρα στους κανόνες ή ποντάρεις στην έκπληξη. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα σπάνιο και μοναδικό «εργαλείο». Ίσως πάλι να έχεις εισοδήματα από εκεί που δεν το περιμένεις, αντίθετα όμως κάποια χρήματα που περιμένεις μπορεί να μην έρθουν ποτέ.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/06

Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, όπου βρεθείς κι όπου σταθείς θα τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου όμως να υπάρξουν και κάποια προκλητικά ή «πικάντικα» πειράγματα που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να ενδώσεις ή όχι σε ένα «φλογερό» ως προς την εξέλιξη του συναπάντημα, με τον τόπο του εγκλήματος να είναι μια γιορτή στο σπίτι κάποιου/ας.