ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 02/07: Δώσε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 02/07: Δώσε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου
Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να προκύψει κάτι… μάλλον κουραστικό τόσο από συναισθηματική, όσο και από σεξουαλική άποψη!
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Κάνε πολύ προσεκτικά βήματα και να τηρήσεις τα δέοντα αφού τα λάθη… πληρώνονται

Με τη Σελήνη στο Λέοντα οι επαφές και οι μετακινήσεις σου χαρακτηρίζονται από μια ποικιλία κι αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα για σένα, ίσα-ίσα που η περιέργειά σου θα βρει μπόλικη «τροφή». Ωστόσο η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι σχετικά δύσκολη κι άκρη δεν θα βγάλεις εύκολα, ενώ μια Σαββατιάτικη εκδρομή μπορεί τελικά να μην αποδειχθεί τόσο καλή ιδέα! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κάνεις πολύ προσεκτικά βήματα και να τηρήσεις τα δέοντα αφού τα λάθη… πληρώνονται! Μπορεί ωστόσο να ζητηθεί η συνδρομή σου στην επίλυση προβλημάτων άλλων.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 02/07

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να αξιολογήσεις την σχέση σου αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις στο συμπέρασμα πως το ταίρι σου «δεν σε καταλαβαίνει», απλά δώσε περισσότερο χρόνο, είτε σε εκείνο, είτε στον εαυτό σου, αφού σήμερα η συνεννόηση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου! Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να προκύψει κάτι… μάλλον κουραστικό τόσο από συναισθηματική, όσο και από σεξουαλική άποψη!