ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 02/07: Δεν γεννήθηκε ακόμη το πρόβλημα που δεν μπορείς να λύσεις

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 02/07: Δεν γεννήθηκε ακόμη το πρόβλημα που δεν μπορείς να λύσεις
Κάθε εμπόδιο θα είναι για καλό!
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Η ενασχόληση σου με υποχρεώσεις καθήκοντα ή/και θέματα υγείας είναι κι εκείνη που μπορεί να σε προστατέψει από τα χειρότερα

Η Σελήνη στο Λέοντα αναστατώνει το «μέσα» σου κι είναι πιθανό να περάσεις μια μικρή κρίση πανικού, νοιώθοντας πως όλα είναι «στον αέρα» και οι προθεσμίες δεν «βγαίνουν», ίσως όμως να χάσεις τον ύπνο σου και λόγω των όσων διαμείβονται στο παρασκήνιο ή απλά επειδή… παράφαγες και το πεπτικό σου σύστημα υποφέρει! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε παραπέμπει σε καθήκοντα, που θα σου «φάνε» πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου, με το αποτέλεσμα ωστόσο να σε δικαιώνει. Εξ άλλου δεν… γεννήθηκε ακόμη το πρόβλημα που δεν μπορείς να λύσεις και κάθε εμπόδιο θα είναι για καλό!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 02/07

Η ενασχόληση σου με υποχρεώσεις καθήκοντα ή/και θέματα υγείας είναι κι εκείνη που μπορεί να σε προστατέψει από τα χειρότερα, αφού κινδυνεύεις να «πέσεις στην περίπτωση», με κάποιον/α που έχει «άρρωστες» ορέξεις! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το καλό σεξ με το ταίρι σου θα σε κάνει να νιώσεις «άλλος άνθρωπος», αρκεί βέβαια να μη βγουν τίποτα ζήλιες στη μέση κι από τον «παράδεισο» μετακομίσεις απευθείας στην «κόλαση»!