ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 04/07: Ίσως μετανιώσεις για μια επιλογή σου

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 04/07: Ίσως μετανιώσεις για μια επιλογή σου
Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οι πιθανότητές σου για να βιώσεις κάτι γαργαλιστικό στον ερωτικό τομέα είναι αυξημένες.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Με τον Ερμή στον 11ο ηλιακό οίκο σου οι παρέες σου γίνονται το κατάλληλο αντίδοτο για κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεις.

Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου να μοιάζουν με εκκρεμές κι είναι πιθανό να μετανιώσεις την επόμενη στιγμή για μια επιλογή σου, χωρίς να είσαι σίγουρος/η… ούτε για αυτό! Παρότι όμως θα χαθούν χρήματα σε αχρείαστες αγορές, οι δύο-τρεις καλές που θα κάνεις θα σε αποζημιώσουν. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 11ο ηλιακό οίκο σου οι παρέες σου γίνονται το κατάλληλο αντίδοτο για κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεις, ενώ μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου, είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό φορέα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/07

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οι πιθανότητές σου για να βιώσεις κάτι γαργαλιστικό στον ερωτικό τομέα είναι αυξημένες, ίσως μάλιστα να ξεκινήσουν όλα σε μια παρέα ή μια ομαδική εκδήλωση. Στην περίπτωση όμως που προσβλέπεις σε μια σταθερή σχέση, είναι προτιμότερο να κρατήσεις και μια «πισινή». Αν πάλι έχεις ήδη ταίρι, ας μην επιτρέψεις στους κόλακες να μπουν ανάμεσά σας.