ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 05/07: Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει στα μονοπάτια του

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 05/07: Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει στα μονοπάτια του
Ίσως να αγωνιστείς για έναν κοινό σκοπό.
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Αν είσαι σε σχέση πρόσεξε μήπως «ξανοιχτείς» σε καταστάσεις που ύστερα θα είναι δύσκολο να τις «μαζέψεις»

Η Σελήνη στην Παρθένο ενισχύει την τάση σου για επικοινωνία, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Μια καλή επιλογή πάντως είναι το να χαλαρώσεις μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τις στιγμές… απόλυτης σύμπνοιας να εναλλάσσονται με τις επιθετικές-ανταγωνιστικές. Ίσως πάλι να αγωνιστείς για έναν κοινό σκοπό.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 05/07

Με τον Άρη να «εισβάλλει» στον 11ο ηλιακό οίκο σου, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει στα μονοπάτια του έρωτα, κάτι που από μόνο του δεν έχει κάτι το μεμπτό εφ’ όσον είσαι μόνος/η. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε μήπως «ξανοιχτείς» σε καταστάσεις που ύστερα θα είναι δύσκολο να τις «μαζέψεις», γι’ αυτό κράτα τις σωστές αποστάσεις. Εννοείται φυσικά ότι το ίδιο οφείλουν να πράξουν και οι άλλοι απέναντι στο ταίρι σου.