ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07: Θα σου δοθούν ευκαιρίες στα εργασιακά

Ταύρος | Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07
Ίσως να πάρεις μια άσχημη είδηση ή να χαλάσει ένα μέσον που χρησιμοποιείς.
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα δεν πρέπει για κανένα λόγο να είσαι ανυποψίαστος/η, αφού κάποιος/α δεν σε βλέπει και με τόσο καλό… μάτι!

Η Σελήνη στο Ζυγό σου προσφέρει ευκαιρίες στα εργασιακά σου ή/και την άνεση να… κάθεσαι, ενώ στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε κάποιον/α που έχει τα… μέσα! Όσον αφορά στη διατροφή σου όμως υπάρχει μια τάση να «εξοκείλεις», καταστρατηγώντας προγράμματα και δίαιτες! Παράλληλα βέβαια με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα δεν πρέπει για κανένα λόγο να είσαι ανυποψίαστος/η, αφού κάποιος/α δεν σε βλέπει και με τόσο καλό… μάτι! Ίσως πάλι να πάρεις μια άσχημη είδηση ή να χαλάσει ένα μέσον που χρησιμοποιείς.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/07

Έχεις αρχίσει να βαριέσαι κάποια πράγματα και επιδιώκεις κάτι «συνταρακτικό» στην ζωή σου, να θυμάσαι ωστόσο πως ότι «κυνηγάς» δεν πρόκειται να «σου κάτσει» εύκολα, αφού υπάρχουν και οι αντίζηλοι/ες, χώρια που κάποιος/α μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικός/η. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι προτιμότερο να κάνει ο καθένας μόνος του αυτό που επιθυμεί, πριν ξεσπάσει μια ένταση λόγω των εκατέρωθεν εγωισμών.