ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07: Θα ακούσεις μια ευχάριστη είδηση

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07: Θα ακούσεις μια ευχάριστη είδηση
Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε θέματα υγείας, με την επισήμανση πως δεν θα πρέπει να αδιαφορήσεις για ένα σύμπτωμα.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε θέματα υγείας, με την επισήμανση πως δεν θα πρέπει να αδιαφορήσεις για ένα σύμπτωμα.

Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί στο να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις ή απλά να εξέλθεις κι όχι σώνει και καλά έχοντας κάποιο «σοβαρό» σκοπό», αφού προέχει το να γελάσεις και να περάσεις καλά. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ίσως όμως να δεις καλό και από έναν γείτονα ή συγγενή σου. Παράλληλα βέβαια η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε θέματα υγείας, με την επισήμανση πως δεν θα πρέπει να αδιαφορήσεις για ένα σύμπτωμα, μάλλον όμως πρέπει να βρεις κι έναν τρόπο να φυλαχτείς και από το… κακό το μάτι ή τη γλωσσοφαγιά!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/07

Η Σελήνη σου δίνει πρόσβαση σε ένα… ευρύτερο κοινό κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να «παίξεις» με ανταλλαγή φλερτ και μηνυμάτων, χωρίς να προκύψει απαραίτητα κάτι πιο ουσιώδες. Την ίδια στιγμή βέβαια που εσύ θα «κλέβεις» τις εντυπώσεις, κάποιος/α θα προσπαθήσει να «σου σκάψει το λάκκο», από ζήλια ή κακία κι αν τελικά μια υπόθεσή σου δεν προχωρήσει όπως θα ήθελες, μπορεί να οφείλεται και σε αυτό.