ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μάθεις και θα ακούσεις πολλά

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μάθεις και θα ακούσεις πολλά
Μπορεί να βρεθείς πολύ πιο κοντά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
astrology.gr

Ζώδια Υδροχόος: Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις αγκαλιά το ταίρι σου και να απολαύσετε τα καλά και τις ανέσεις που προσφέρει η μονιμότητα.

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια θεαματική εξέλιξη με θετικό πρόσημο στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να λυθεί απαξάπαντος ένα πρόβλημα που χρόνιζε, να προσέχεις ωστόσο και για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει μια πυρκαγιά στο χώρο σου. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς πολύ πιο κοντά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να βρεις δημιουργικές διεξόδους μέσα από την ενασχόλησή σου με την Παράδοση και το παρελθόν. Παράλληλα, η Σελήνη στο Ζυγό σε θέλει με σηκωμένες τις «κεραίες» σου, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μάθεις και θα ακούσεις πολλά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/07

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις αγκαλιά το ταίρι σου και να απολαύσετε τα καλά και τις ανέσεις που προσφέρει η μονιμότητα, ίσως μάλιστα να ανανεώσετε τους όρκους σας, προχωρώντας στην επόμενη φάση! Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα σχέση που έχει προοπτικές αποκατάστασης αλλά και σε μια επανασύνδεση με πρώην κι από πλευράς σου το μόνο που χρειάζεται είναι να πάψεις να είσαι… κυνικός/η!