ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Ίσως πετύχεις κάτι που μέχρι χθες φάνταζε ως «βουνό»

Ιχθύες | Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07
Αν είσαι μόνος/η, μια πρόσκληση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για ένα «τετ α τετ» στον χώρο σου θα εξελιχθεί πολύ όμορφα.
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί έναν «αγώνα ταχύτητας» με αίσιο τέλος, ίσως μάλιστα να πετύχεις κάτι που προσπαθείς καιρό.

Ότι κι αν σε απασχολεί σήμερα μπορείς να βρει τη... γιατρειά του μέσα σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η ημέρα προσφέρεται ακόμη για μισθώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα κληροδότημα ή ένα οικογενειακό κειμήλιο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί έναν «αγώνα ταχύτητας» με αίσιο τέλος, ίσως μάλιστα να πετύχεις με συνοπτικές διαδικασίες κάτι που μέχρι χθες φάνταζε ως «βουνό»! Αν όμως αποκτήσεις ένα μεταφορικό μέσον, πρώτον τσέκαρε τι «καίει» και δεύτερον πρόσεχε μην το… κάψεις! Παράλληλα, με τη Σελήνη στο Ζυγό τα… δανεικά πάνε κι έρχονται!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/07

Αν είσαι μόνος/η, η επίσκεψή σου σε ένα σπίτι ή αντίθετα μια πρόσκληση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για ένα «τετ α τετ» στον χώρο σου θα εξελιχθεί πολύ όμορφα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να μοιραστείς με το ταίρι σου την «φωλιά» σας, πολύ περισσότερο που εκεί... έξω σε περιμένουν αρκετές φασαρίες. Γείτονες και συγγενείς καιροφυλακτούν επίσης για να σου «κλέψουν» την ευτυχία με τα καμώματά τους!