ΖΩΔΙΑ

Λέων ημερήσια πρόβλεψη 23/07: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά στη… νεολαία

Λέων ημερήσια πρόβλεψη 23/07: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά στη… νεολαία
Στην κορυφή της λίστας των ικανοποιήσεων βέβαια είναι οι εκδρομές και τα ταξίδια
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να περιορίσεις τον ενθουσιασμό σου για ένα τρίτο πρόσωπο και μείνε στο… χειροκρότημα!

 

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε βοηθά να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις, από τη θέση του πρωταγωνιστή κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις με όποιον τρόπο θες. Στην κορυφή της λίστας των ικανοποιήσεων βέβαια είναι οι εκδρομές και τα ταξίδια, ενώ σε κάθε περίπτωση με την τύχη που έχεις πολλά θα γίνουν με τον… εύκολο τρόπο! Παράλληλα βέβαια, μπορεί να στενοχωρηθείς από κάτι κρυφό που θα βγει στο φως, ίσως όμως να μπλοκάρει μια διαδικασία, επειδή δεν εκπληρώνονται οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες ή απλά επειδή κάποιος/α που έχει λόγο στα πράγματα δεν είναι φίλα προσκείμενος/η απέναντί σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/07

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά στη… νεολαία, με τα πράγματα να δείχνουν αρκετά αισιόδοξα, αν όμως είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στη ζωή σου, πέρα από τα όσα ευχάριστα θα συμβούν, θα χρειαστεί να περιμένεις να δεις και την συνέχεια, αφού στα δύσκολα κρίνονται όλα. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να περιορίσεις τον ενθουσιασμό σου για ένα τρίτο πρόσωπο και μείνε στο… χειροκρότημα!