ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 19/08: Ίσως επισκεφθείς ένα μέρος που «κουβαλάει» μνήμες και Ιστορία

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 19/08
Η χιαστί Ήλιου-Πλούτωνα συνηγορεί σε μια σημαντική εξέλιξη οικονομικού ενδιαφέροντος
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί μια νομική πράξη που συνδέεται με τα περιουσιακά σου, ίσως όμως να ανακαλύψεις και κάτι στο χώρο σου.

Η χιαστί Ήλιου-Πλούτωνα συνηγορεί σε μια σημαντική εξέλιξη οικονομικού ενδιαφέροντος και… μακάρι να βγεις κερδισμένος/η, αφού τα οφέλη σου δεν θα είναι λίγα, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να χάσεις κάτι οριστικά ή να μπεις σε μια διαδικασία δανειοδότησης που θα υποθηκεύσει το μέλλον σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί μια νομική πράξη που συνδέεται με τα περιουσιακά σου, ίσως όμως να ανακαλύψεις και κάτι στο χώρο σου. Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς ένα μέρος που «κουβαλάει» μνήμες και Ιστορία, ενώ στο… πρόγραμμα είναι και τα σχετικά διαβάσματα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/08

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να αναζητά το «απόλυτο» γίνεσαι πιο επιρρεπής σε πάθη, που… μακάρι να σου βγουν σε καλό αλλά η εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις «ομιλεί» περί του αντιθέτου! Ούτε πρέπει να πάρεις πολύ σοβαρά κάποια πράγματα, ακόμη κι αν… είναι, αφού στη φάση που είσαι είναι εύκολο να ενεργοποιηθούν αυτοκαταστροφικές τάσεις ή/και να χύσεις μονομιάς «όλη την καρδάρα με το γάλα»!