ΖΩΔΙΑ

Δήμητρα στην Παρθένο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Δήμητρα στην Παρθένο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Ο πλανήτης νάνος που ανακαλύφθηκε το μακρινό 1800 και «συγγενεύει» με τον Ζυγό σχετίζεται με την δικτύωση, τις δημόσιες σχέσεις και την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων

Από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου η Δήμητρα (Ceres) θα βρίσκεται στην Παρθένο, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στις εξελίξεις, από ένα ζώδιο που στη δικαιοδοσία του έχει κυρίως τα εργασιακά και την υγεία αλλά πέραν αυτών και επί προσωπικού σίγουρα θα μετρήσει και το ποιος οίκος φιλοξενείται στην Παρθένο στο γενέθλιο χάρτη σου.

Ο πλανήτης νάνος που ανακαλύφθηκε το μακρινό 1800 και «συγγενεύει» με τον Ζυγό σχετίζεται με την δικτύωση, τις δημόσιες σχέσεις και την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς, διπλωμάτες, νομικούς αλλά και σε ευρέως γνωστά πρόσωπα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα.

Μια βασική έννοια-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι» κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνον όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους». Επιπλέον έχοντας ένα «κοσμοπολίτικο» χαρακτήρα, συνδέεται με το life style αλλά και με οτιδήποτε στραβό προκύπτει από την μη αποδοχή μιας δημόσιας εικόνας κι εδώ μπαίνουν στο «κάδρο» ψυχοσωματικές ασθένειες όπως η ανορεξία ή η βουλιμία, που συχνά είναι προϊόν μιας «διαταραγμένης» Δήμητρας.

Θα σου επισημάνω ακόμη ότι στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται, γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις, συμβόλαια κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.

Αν αφαιρέσεις τις δύσκολες όψεις που ενδέχεται να σχηματίζει με τον Άρη, η επιρροή της στα θέματα σου είναι γενικά θετική, ειδικά σε ζητήματα όπου η αποδοχή του κοινού είναι κομβικής σημασίας. Με τον Κρόνο πάντως τα πηγαίνει αρκετά καλά συγκριτικά με άλλους πλανήτες και βέβαια δεν τίθεται κάποιο θέμα για το Δία, ακόμη και στα τετράγωνά του.

Όσο για τη συμμετοχή της σε δεινά, καταστροφές κλπ, που «χρωματίζεται» από τις… κακές παρέες που κάνει με τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα κυρίως, εντοπίζεται σε όλα εκείνα που είναι απόρροια της ανθρώπινης δραστηριότητας ή αφορούν σε κοινωνικοπολιτικές και νομικές ακρότητες. Δεν σχετίζεται δηλαδή άμεσα με φυσικές καταστροφές.

Στη συγκεκριμένη διέλευση από την Παρθένο, το τ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στους Διδύμους και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, είναι ένα… sos, ενώ στον αντίποδα η αντίθεση της με το Δία στο μεταίχμιο Ιχθύων-Κριού λίγο πριν τα Χριστούγεννα, είναι από αυτές τις όψεις, που σίγουρα θα ήθελες να έχεις και στο δικό σου ωροσκόπιο!

Ας δούμε όμως τις κατευθύνσεις που δίνει η Δήμητρα στην Παρθένο, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr