ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που δεν περηφανεύονται για τα κατορθώματά τους

Τα τρία ζώδια που δεν περηφανεύονται για τα κατορθώματά τους

Σίγουρα δεν είναι καυχησιάρηδες!

Το να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να γιορτάζεις τις νίκες σου είναι κάτι υπέροχο. Όμως, δεν έχουν όλοι την επιθυμία να διαλαλήσουν ή να τραβήξουν την προσοχή για τα επιτεύγματά τους, ακόμα κι αν γνωρίζουν την αξία τους. Εάν το να καυχιέσαι δεν είναι το στυλ σου, τότε είναι πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα πιο σεμνά και ταπεινά του ζωδιακού.

Όλοι έχουν την ικανότητα να είναι ταπεινοί και το να γεννηθείς μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου δεν σημαίνει αυτομάτως ότι διακατέχεσαι από υπερβολικό εγωισμό. Αλλά, για αυτά τα τρία ζώδια, είναι λίγο πιο φυσικό το να μένουν προσγειωμένα, παρά τις επιτυχίες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συμπονετικός Καρκίνος είναι από τη φύση του περιποιητικός και ευγενικός, αλλά δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη ή να δέχεται επαίνους δημοσίως, προκειμένου να νιώσει καλά για τη συνεισφορά του στον κόσμο. Αν και είναι πάντα ωραίο να σε αναγνωρίζουν, οι Καρκίνοι προτιμούν «να πετούν κάτω από τα ραντάρ». Εάν τα επιτεύγματά τους τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων ανθρώπων, μπορεί να νιώθουν και αμηχανία. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, είναι φυσικό να νιώθει πιο άνετα με το να είναι απλώς ο εαυτός του στη… σκιά, εκεί που δεν πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, είναι

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr