ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα διχαστούν με την Πανσέληνο στους Διδύμους

Τα ζώδια που θα διχαστούν με την Πανσέληνο στους Διδύμους

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; 

 

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου γίνεται στις 08/12, 06:07 ώρα Ελλάδας, στις 16° 01’ των Διδύμων και επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου στον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους (αντίθεση, που κλείνει με ακρίβεια την ίδια μέρα) προδιαθέτει για ένα τεταμένο κλίμα, με αρκετές εντάσεις, διαφωνίες, διαπληκτισμούς και παλιά προβλήματα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα διχάσουν.

Ας δούμε ποια ζώδια θα πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν με την Πανσέληνο στους Διδύμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, το ανήσυχο πνεύμα σου θα εξεγερθεί και θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση να τελειώνεις με οτιδήποτε σε κρατάει πίσω και δε σε αφήνει να κάνεις ό,τι σου αρέσει, κυρίως όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Το στοίχημά σου θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, ώστε να το κυνηγήσεις. Ωστόσο, όσο πιο πολύ ψάχνεσαι, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεσαι. Εκτός αυτού, εξ αιτίας του ανάδρομου Άρη, το να είσαι ανάμεσα στο τότε και το τώρα είναι αρκετά πιθανό, με το μυαλό σου μπερδεμένο, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τα διλλήματά σου και τελικά να κάνεις την πιο άστοχη επιλογή ή ένα πισωγύρισμα που θα σε φέρει στο ίδιο ακριβώς σημείο στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr