ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιό σου λέει καλύτερα να μείνεις μόνη σου παρά με αυτόν τον άντρα

Το ζώδιό σου λέει καλύτερα να μείνεις μόνη σου παρά με αυτόν τον άντρα

Αν αυτός που θα γνωρίσεις δεν πληροί κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, τότε καλύτερα να μείνεις μόνη και το 2023

Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, γιατί όποιος βιάζεται πάντα την πατάει και κάνει λάθη. Προφανώς και μέσα στο 2023 θα γνωρίσεις αρκετούς άντρες. Κάποιοι από αυτούς θα σε φλερτάρουν και θα σε ενθουσιάσουν. Όμως αν δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά, τότε καλύτερα να επιλέξεις την μοναχική ζωή για όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι να βρεις τον κατάλληλο! Διάβασε το ζώδιό σου και ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΚΡΙΟΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να βρεις κάποιον που δεν θα σταματά να ζει ευτυχισμένα και να βλέπει την θετική πλευρά της ζωής. Κάποιον που ψάχνει να βρει την ομορφιά σε μικρά πράγματα και δεν θα φοβάται να είναι ειλικρινής μαζί σου. Κάποιον που είναι ενθουσιώδης και δεν σταματά την αναζήτηση. Μπορεί να σου φανεί κάπως…παιδί, αλλά εσένα θα σου κάνει καλό αυτή η συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να βρεις κάποιον που θα σου συμπεριφέρεται καλά και δεν θα σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Κάποιον που δεν θα σε αγνοεί και θα σε καταλαβαίνει όπως κανείς άλλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνε μόνη, μέχρι να συναντήσεις κάποιον που θα σε κάνει από τη μια να νιώθεις ανεξάρτητη και από την άλλη ότι ανήκεις κάπου. Κάποιον που θα σου συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο που κι εσύ θα νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν. Το άτομο αυτό θα είναι και σύντροφος, αλλά και φίλος, χωρίς ποτέ να προσπαθεί να αλλάξει αυτό που είσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr