ΖΩΔΙΑ

Το Φεγγάρι σου δείχνει το δρόμο από 01/02 έως 15/02

Το Φεγγάρι σου δείχνει το δρόμο από 01/02 έως 15/02

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, για το για το για το πρώτο 15μερο του Φεβρουαρίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 01/02 έως 15/02

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

01.02.2022 (23°36´)

Η μέρα σήμερα κρύβει πολλές παγίδες. Το τοπίο θα είναι θολό και δύσκολα θα μπορείς να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια, ακόμη και εάν είσαι υποψιασμένος. Θα ακούσεις αλλά ίσως και να πεις ψέματα, όχι απαραίτητα επίτηδες…

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

01.02.2022 (25°54´)

Θα κάνεις σκέψεις γύρω από το πόσο συναισθηματικά ασφαλής αισθάνεσαι. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναλύει όλων των ειδών τις σχέσεις που έχεις. Ακόμη και πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα μπουν στο μικροσκόπιο. Σίγουρα πάντως η κρίση σου θα είναι σωστή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr