ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια και η πλανεύτρα φαντασία τους με άλλες γυναίκες

Τα ζώδια και η πλανεύτρα φαντασία τους με άλλες γυναίκες

Είναι μαζί σου και την ίδια ώρα φαντασιώνονται πως είναι με κάποια άλλη.

Οι άντρες αυτοί του ζωδιακού χρησιμοποιούν την φαντασία τους αρκετά για να ξεφεύγουν από την «σκληρή» για εκείνους πραγματικότητα. Μπορεί να είστε μαζί αγκαλιά στο κρεβάτι κι εκείνος να σκέφτεται κάποια άλλη. Και δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μια γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μπορεί να είναι κάποιο μοντέλο ή celebrity που του αρέσει πολύ ως γυναίκα και τον «φτιάχνει».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά ή ότι θα σε χωρίσει ή ότι η σχέση σας έχει φτάσει σε τέλμα. Απλά η φαντασία του, είναι για εκείνον και η διαφυγή του που τον βοηθά να ανανεώνεται. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό του Δίδυμου δεν σταματά να λειτουργεί, ούτε καν όταν κοιμάται. Δεν χαλαρώνει ποτέ. Ο άντρας αυτός έχει μεγάλη φαντασία και την χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Μπορεί να είναι ευτυχισμένος στην σχέση του και ερωτευμένος, ωστόσο έχει παράλληλα μεγάλη ανάγκη να νιώθει πως είναι και ελεύθερος. Και με την φαντασία του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς στην πραγματικότητα να σε κερατώνει ή να πρέπει να απολογηθεί για κάτι ή να καταστρέψει την σχέση σας. Οπότε, ναι, φαντασιώνεται αρκετά συχνά διάφορα με άλλες γυναίκες και ηδονίζεται. Ο ίδιος το βλέπει ως το αλατοπίπερο στην σχέση σας που τον ανανεώνει και τον κάνει να σου δίνει ακόμα πιο πολλά...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr