ΖΩΔΙΑ

Οι ημέρες με τα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας τον Φεβρουάριο

Οι ημέρες με τα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας τον Φεβρουάριο

Οι ημέρες-Πύλες του Φεβρουαρίου

Οι ημέρες-πύλες, όπως ονομάζονται, αντιπροσωπεύουν μια μεταμορφωτική εποχή με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ενέργειας, κατά την οποία έχουμε την ευκαιρία για θεραπεία και περαιτέρω εξέλιξη. Ο υπολογισμός τους γίνεται με βάση το ημερολόγιο των Μάγιας, το λεγόμενο Tzolkin, που βασίζεται σε έναν κύκλο 13 σεληνιακών μηνών, 18 ημερών ο καθένας.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν έχουν ειδική συχνότητα, η οποία συνδέεται με υψηλή δόνηση και αυξημένη κοσμική ακτινοβολία. Οι κοσμικές δονήσεις που επικρατούν ανοίγουν την πόρτα στον πνευματικό κόσμο. Απελευθερώνονται ειδικές δυνάμεις που έχουν έντονη επίδραση στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Αυτές τις ιδιαίτερες μέρες μας είναι εύκολο να διεισδύσουμε σε κρυφά ζητήματα ψυχής και να βουτήξουμε στο υποσυνείδητό μας. Η ζωή μπορεί να αντιμετωπιστεί από διαφορετική οπτική γωνία και έτσι να οδηγηθεί σε νέες κατευθύνσεις.

Προκειμένου να στρέψει κανείς τις ενέργειες αυτών των ημερών προς τη σωστή κατεύθυνση, βοηθούν πολύ ο διαλογισμός και οι ενεργειακές θεραπείες. Επίσης, βοηθά ιδιαίτερα να καταγράφουμε τις σκέψεις και τα όνειρά μας, το εν λόγω διάστημα, γιατί πιθανότατα περιέχουν μηνύματα από το υποσυνείδητό μας...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr