ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον Λέοντα: Δυσάρεστες εξελίξεις για αυτά τα ζώδια

Πανσέληνος στον Λέοντα: Δυσάρεστες εξελίξεις για αυτά τα ζώδια

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; 

 

Στις 5/02, 20:27 ώρα Ελλάδας έχουμε την Πανσέληνο του Χιονιού που γίνεται στις 16° 40’ Λέοντα, η οποία επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς), που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο και με τον Ουρανό στον Ταύρο, αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους, που γίνεται την ίδια μέρα είναι δύο όψεις που θα "χρωματίσουν" τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, γιατί -με μάλλον άκομψο τρόπο- θα σπρώξουν αρκετούς στο να αλλάξουν ή αν αντισταθούν, επιμένοντας στα ίδια, θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση και ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Ας δούμε ποια ζώδια χρειάζεται να προβούν σε αλλαγές με την Πανσέληνο στον Λέοντα

ΛΕΩΝ ♌

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου, στρέφοντας τους προβολείς πάνω σου κι είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις. Η ανάγκη σου να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου, κάτω από μάλλον δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν των σχέσεών σου θα είναι μεγάλη. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, θα χρειαστεί να συγκρουστείς και μπορεί να μην κρατήσεις μια συνεργασία ή έναν δεσμό, αφού τα πράγματα εύκολα θα φτάσουν στα άκρα. Άλλες, πάλι, θα επιχειρήσεις να ξεκόψεις εσύ, αν δεν εξελίσσονται, ώστε να πας παρακάτω. Σίγουρα, όμως, μόνο συνηθισμένες καταστάσεις δε θα βιώσεις. Υπερβολές θα κάνεις, είναι στο αίμα σου, φρόντισε όμως να μην σε χαντακώσουν. Αν είσαι μόνος, ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά, ίσως και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, αφού ενδέχεται να σε αλλάξει ή να σε σπρώξει να κάνεις πράγματα που ούτε καν σου είχαν περάσει από το μυαλό. Δυστυχώς όμως η κατάληξη θα είναι αρνητική.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr