ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έκαναν καριέρα influencer

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έκαναν καριέρα influencer

Θα μπορούσα να «σκίσουν» στον χώρο αυτό και να βγάλουν πολλά λεφτά

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, άλλο τόσο αλλάζουν και οι ανάγκες και τα δεδομένα της ζωής μας. Μπορεί πριν κάποια χρόνια κάποιοι να ακούγανε την λέξη «influencer» και να γελούσαν, θεωρώντας πως αυτό μόνο επάγγελμα δεν είναι, ωστόσο πλέον διαψεύστηκαν περίτρανα. Γιατί ναι, είναι επάγγελμα και μάλιστα αποφέρει πολλά χρήματα σε όσους/ες είναι καλοί/ες σε αυτό που κάνουν. Είναι ο νέος τρόπος προσέγγισης του αγοραστικού κοινού και όχι μόνο και η πρώτη επιλογή των διαφημιστικών εταιριών.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να κάνουν καριέρα ως influencers και να γίνουν γνωστοί στο κοινό. Σαφώς και δεν είναι εύκολο, ωστόσο υπάρχουν δυο ζώδια που είναι αυτό που θα λέγαμε «γεννημένα» για να τα καταφέρουν στον χώρο αυτό. Ποια είναι αυτά; Πάμε να τα δούμε και να σου εξηγήσουμε το γιατί.

Να σου πούμε κάπου εδώ όμως, ότι αν έχεις ωροσκόπο ή Ερμή σε ένα από τα ζώδια αυτά, το σύμπαν σε έχει προικίσει και εσένα με την δυνατότητα, αν το θες, να λάμψεις και να κάνεις καριέρα στο κομμάτι αυτό.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι... γεννημένος star. Θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα στην ζωή του, να γίνει διάσημος και να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Μια καριέρα ως influencer, θα ήταν ιδανική για εκείνον. Θα μπορούσε να βγάλει όλο του το ταλέντο στα social media, που παράλληλα θα του αποφέρει και πολλά χρήματα. Και τι άλλο θέλει ένας Λέοντας στην ζωή του πέρα από δόξα, φήμη, λεφτά, πολυτέλεια, άνετη ζωή και followers που θα τον αποθεώνουν σε κάθε του βήμα; Είναι λες και αυτό το επάγγελμα φτιάχτηκε για εκείνον. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Ο Λέοντας έχει μέσα του και στοιχεία ναρκισσισμού (ας μην γελιόμαστε) και η καριέρα του influencer τροφοδοτεί το «εγώ» του και την ακατανίκητη θέλησή του για διάκριση και λάμψη...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr