ΖΩΔΙΑ

Βαλεντίνος: Τα άστρα λένε φόρα τα καλά σου και γι'αγάπη ετοιμάσου

Βαλεντίνος: Τα άστρα λένε φόρα τα καλά σου και γι'αγάπη ετοιμάσου

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πλανητικές όψεις κάνουν τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων άκρως… αγαπησιάρια

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι απανταχού ερωτευμένοι ετοιμάζονται ήδη για να την γιορτάσουν. Άλλα ζώδια οργανώνουν πιο grande καταστάσεις, κάποια άλλα κάτι πιο χαλαρό και κάποια το απόλυτο τίποτα, καθώς είναι… αρνητές της ,.

Η αλήθεια είναι ότι οι πλανητικές όψεις φέτος ευνοούν πάρα πολύ τους ρομαντικούς και τους αισθηματίες της υπόθεσης. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα κάνει αντίθεση με τον Άρη από τους Διδύμους, αλλά και τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό. Για να μην σου πούμε και για την πλέον ρομαντική όψη που δεν είναι άλλη από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Έρωτας, αγάπη, καρδούλες, λουλούδια, ρομαντικά δείπνα, αρκουδάκια, σοκολάτες και… μπόλικο σεξ περιλαμβάνει το μενού. Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και πάρε μια γεύση του τι σε περιμένει την ημέρα των ερωτευμένων.

ΚΡΙΟΣ

Ένας κρυφός/η θαυμαστής/ρια μπορεί να κάνει την εμφάνισή του/της και να σε ξαφνιάσει. Από την άλλη, ο/η σύντροφός σου δίνει περισσότερη προσοχή απ΄ ό,τι συνήθως, οπότε μην απορήσεις, αν πιάσεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται τι έκπληξη σου ετοιμάζει για την ημέρα των ερωτευμένων. Με την Σελήνη στον Τοξότη (που για σένα είναι μια ευνοϊκή θέση), οι ελπίδες σου για έρωτα και ρομαντισμό, θα αναπτερωθούν και η αισθηματική σου ζωή ευνοείται. Η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Ερμή γι' αυτό είναι μια καλή μέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και το πώς νιώθεις. Αν και η συζήτηση μπορεί να γίνει λίγο απρόβλεπτη, ενδεχομένως να αισθανθείς ότι ερωτεύεσαι το ταίρι σου ακόμα περισσότερο...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr