ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Κριό: Η μάχη της διεκδίκησης

Νέα Σελήνη στον Κριό: Η μάχη της διεκδίκησης

Οι Κριοί ετοιμάζουν τα όπλα τους

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 21/3, 19:34 ώρα Ελλάδας, στις 00° 49’ του Κριού. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια αρχές του ζωδίου τους, στο α' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Χωρίς αρνητικές συγκυρίες και με μπόλικη ορμή, καθώς ήδη βρίσκεται και ο Ερμής στον Κριό, αρκετοί από μας θα μπούμε δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης όσων θέλουμε ή θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κατακτήσουμε. Αυθορμητισμός, παρόρμηση και πάθος είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, τα παρακάτω ζώδια όμως είναι αυτά που θα τα βγάλουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Ένα "βουρ", μια φούρια, ένα "φουλ επίθεση" θα σου βγεί αυθόρμητα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σε καλεί να πάρεις φόρα και να αλλάξεις το κάθε τι στην προσωπική σου ζωή, κυρίως να κόψεις μαχαίρι ό,τι δε σου αρέσει ή σε πιέζει. Σε έχει πιάσει για τα καλά η... άνοιξη, είσαι δραστήριος, έχεις ενθουσιασμό, δυναμισμό και ένταση, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις... χθες. Καλό θα ήταν όμως να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να πας όπου επιθυμείς εσύ κι όχι αυτές. Μια καινούργια γνωριμία που έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ακόμα και σε ερωτική σχέση είναι πιθανή, άλλωστε η σεξουαλικότητα δε σου λείπει. Μια ανανέωση στην εμφάνισή σου, θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και την πέρασή σου στο αντίθετο φύλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr