ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις AstroΤσαούσας 22/03-28/03:Ο δολοφόνος θα χτυπήσει δύο φορές

Προβλέψεις AstroΤσαούσας 22/03-28/03:Ο δολοφόνος θα χτυπήσει δύο φορές

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Αυτό δεν είναι πλανητική μετακίνηση, είναι το αστρολογικό γεγονός των τελευταίων ετών. Ο Πλούτωνας φεύγει επιτέλους από τον Αιγόκερω που τόσα χρόνια βασάνιζε ανελέητα και πάει στον Υδροχόο, αν και θα κάνει ένα come back τύπου χαριστική βολή τον Ιούνιο λόγω αναδρομής. Το «αγγούρι» φεύγει από τους Παρορμητικούς των τελευταίων ημερών και τώρα αρχίζουν να… δροσίζονται οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι των πολύ πρώτων ημερών. Στις 25, ξεκουβαλάει και ο Άρης από τους Διδύμους που λόγω αναδρομής έκανε αρμένικη βίζιτα περίπου 6 μηνών. Μπαίνει στον Καρκίνο και φέρνει ένταση, καβγάδες και κόντρες σε Κριούς, Καρκίνου, Ζυγούς και Αιγόκερους κατά κύριο λόγο. Η πολύ καλή όψη της εβδομάδας είναι η σύνοδος Ερμή – Δία που θα φέρει τύχη στα 2α δεκαήμερα των ζωδίων κυρίως των Παρορμητικών.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr