ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα διχαστούν με την Πανσέληνο στον Τοξότη

Αυτά τα ζώδια θα διχαστούν με την Πανσέληνο στον Τοξότη

Δίδυμοι και Τοξότες είναι οι πρώτοι αλλά όχι οι μόνοι

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 04/06, 06:40 ώρα Ελλάδας, στις 13° 17’ του Τοξότη και είναι η γνωστή πλέον Πανσέληνος της Φράουλας. Επηρεάζει Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 12-14 μοίρες.

Το κύριο ζητούμενο της συγκεκριμένης Πανσελήνου είναι να ξεφύγουμε απ' ό,τι μας περιορίζει και στερεί τον ενθουσιασμό και τη χαρά μας και να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αισιοδοξία. Να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γνωρίσουμε καινούργιο κόσκο και πολιτισμούς, να ταξιδέψουμε, να αλαφρύνουμε τη ζωή μας. Εξ αιτίας, όμως, αυτής μας της ανάγκης-φούριας, είναι πολύ πιθανό να κάνουμε επιπόλαιες ή απερίσκεπτες ενέργειες, που θα μας φέρουν μπροστά σε διλήμματα.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα διχαστούν με την Πανσέληνο στον Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, το ανήσυχο πνεύμα σου θα «ξυπνήσει» και θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση να κινητοποιηθείς και ταυτόχρονα να ξεφορτωθείς βαρίδια από τα πόδια σου που σε κρατάνε καρφωμένο στο ίδιο σημείο, καθώς μόνο έτσι θα αλλάξεις ή θα εξελίξεις την προσωπική σου ζωή. Θέλεις να γλεντήσεις, να διασκεδάσεις να γελάσεις, χωρίς καημούς και βάσανα όμως το κύριο ζητούμενο θα έπρεπε να είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά ευχαριστεί την καρδούλα σου, ώστε να το κυνηγήσεις. Επειδή τα διλήμματά σου θα μεγαλώσουν και δε θα σου είναι εύκολο να κάνεις την τελική επιλογή, θα πρέπει να αφεθείς στο ρέμα να σε παρασύρει κι όπου σε πάει. Από την άλλη, στις σχέσεις σου δεν είναι εύκολο να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα και μετά να πάρουν το δρόμο τους γιατί η άλλη πλευρά μάλλον δεν έχει τις ίδιες προθέσεις ή έχει βολευτεί και δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει το οτιδήποτε.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr