ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα βγάλουν απληστία σήμερα, 09/12

Τα ζώδια που θα βγάλουν απληστία σήμερα, 09/12

Θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες τους κατά πολύ και με τίποτα δε θα είναι ευχαριστημένα

Σάββατο, 9/12/2023

Η Σελήνη στον Σκορπιό και σήμερα βγάζει τον ερωτισμό, το πείσμα μας, την τάση μας για έλεγχο, αλλά και μια διάθεση να αποκτήσουμε όσα ποθούμε και θα μας άφηναν ικανοποιημένους. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη θα εντείνει τα πάθη και τη διάθεση για να γίνουμε οι απόλυτοι κυρίαρχοι, αλλά η αντίθεσή της με τον Δία στον Ταύρο, εκτός από την διόγκωση και έντονη έκφραση των συναισθημάτων, αυξάνει και τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μη μένουμε με τίποτα ευχαριστημένοι.

Αυτοί που σήμερα θα βγάλουν μια απληστία, θα τα θέλουν όλα δικά τους στις σχέσεις τους και πάλι δε θα ικανοποιηθούν είναι οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, καθώς η Σελήνη "χτυπά" στον 1ο και 7ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα. Θα έχουν την απαίτηση οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής τους να χορεύουν στο σκοπό τους, να τους κάνουν όλα τα χατίρια και να δέχονται το κάθε τι, χωρίς καμία διαφωνία ή δυσαρέσκεια.

Από την άλλη, θα υπάρξουν και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και τεμπελιάς, αλλά και διατροφικά μπορούν να ξεφύγουν, αφού θα μεγαλώσει κι η όρεξή τους ή θα το ρίξουν στις λιχουδιές.

Διάβασε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr