Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 9/12 έως 15/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα αναγκαστείτε να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να συντηρήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπιστεύεστε σε άλλους να διεκπεραιώσουν τις δικές σας υποχρεώσεις γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Αν υπάρξει κάποια παρεξήγηση, μην αρχίσετε τον πόλεμο γιατί θα έχει απώλειες και από πλευράς σας. Αν θέλετε να δηλώσετε κάποιες αντιρρήσεις στους ανωτέρους σας, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ξυπνούν τα ένστικτά σας και η λίμπιντό σας μπαίνει στα κόκκινα. Ωστόσο, ο Άρης από τον Αιγόκερω χαλάει τη συνταγή καθώς είτε θα είστε αναγκασμένοι να εστιάζεστε στη δουλειά είτε θα έχετε την τάση να εκτονώνετε νεύρα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα...

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να μην παρασύρεστε σε αποφάσεις της στιγμής, ιδιαίτερα αν θελήσετε να διαλύσετε μια σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής που από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη, ευνοεί τα ταξίδια σας, ιδιαίτερα αν αυτά είναι για εμπορικούς λόγους, τις επαφές σας με το εξωτερικό, τις δουλειές που σχετίζονται με εξωτερικό, επιμόρφωση, συγγραφή καθώς επίσης και όσους σπουδάζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr