ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 6/10 έως 12/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ


Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που έχει πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου, με όψεις ταυ τετραγώνου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στα αισθηματικά σας καθώς στιγματίζει την έναρξη μιας επικίνδυνης περιόδου. Οι εκρήξεις σας χρήζουν περιορισμού ενώ, παράλληλα, πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση και να παρατηρείτε το ταίρι σας. Τελικά, αν πιστεύετε ότι η σχέση σας δεν σας καλύπτει, ίσως θα είναι προτιμότερο να δώσετε ένα οριστικό τέλος για να κάνετε στη συνέχεια μια αναγεννησιακή αρχή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η δύσκολη Νέα Σελήνη και η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον οίκο που συνδέεται με τα κεφάλαιά σας και τις δοσοληψίες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, με εξωθούν στο να συμβουλέψω να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση για να μην βγείτε χαμένοι. Πιθανώς να δημιουργηθούν τριγμοί σε κάποιες συνεργασίες σας ή ακόμη και να διαλυθούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, από τη Δευτέρα, είναι θετική καθώς θα με οπλίζει με θετικότητα και αισιοδοξία..

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr