Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 23/2 έως 1/3 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: Μετά από μία εβδομάδα μάλλον ξενέρωτη για τα γούστα σας, η Νέα Σελήνη που κάνει έναρξη του Μάρτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα κάνει τη διαφορά, ταράζοντας με έναν περίεργο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σας ζωής: σε συνδυασμό με τον ανάδρομο ή στάσιμο (από τη 1 Μαρτίου) Ερμή, αναμένονται μυστικά, ψέματα, δύσπεπτες αποκαλύψεις, απολογισμοί, ανασφάλειες. Με λίγα λόγια τα απωθημένα και τα ανομολόγητα παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια και εξωθούν στο να ακολουθείτε την ανορθόδοξη οδό με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το Σάββατο στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με την υγεία σας και επηρεάζει το διαμετρικά αντίθετο περιβάλλον της καθημερινότητας και της δουλειάς σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και ένταση που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ψυχοσωματικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο ποιους εμπιστεύομαι γιατί με τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσω αθέμιτο ανταγωνισμό και πισώπλατα χτυπήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr