ΖΩΔΙΑ

Αυγουστιάτικο φεγγάρι: «Περίμενε το απροσδόκητο!»

Αυγουστιάτικο φεγγάρι: «Περίμενε το απροσδόκητο!»

Εκτός από την ρομαντική διάθεση, υπάρχει και η άλλη πλευρά του Φεγγαριού, η σκοτεινή...

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, πραγματοποιείται στις 9.10 το βράδυ της Κυριακής, 10/8. Η ομορφιά του θα κάνει τις ρομαντικές καρδιές να χτυπήσουν λίγο πιο δυνατά, ειδικά αν βρίσκονται σε διακοπές, αν το δούμε όμως καθαρά από την επιρροή των εμπλεκόμενων πλανητών, πρόκειται μάλλον για καρδιοχτύπι... άλλου τύπου.

Ερμής, Κρόνος και Ουρανός θα φροντίσουν να μην αφήσουν περιθώρια επανάπαυσης. Η Πανσέληνος προβλέπεται αξέχαστη για πολλούς, εφόσον απογυμνώνει τα γεγονότα και φωτίζει όλες τις σκοτεινές και αμήχανες πλευρές τους. Βέβαια οι ανατροπές και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν θα λείψουν, ενώ η βραδιά αναμένεται ιδιαίτερα ερωτική και «καυτή» για τους εκπροσώπους των περισσότερων ζωδίων.

Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ειδυλλιακά στο πολιτικό-κοινωνικό σκηνικό, ενώ ούτε για τις διεθνείς εξελίξεις προοιωνίζονται ευχάριστα γεγονότα: Όπως εξηγεί ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, «η Πανσέληνος του Αυγούστου επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος) και η επίδρασή της είναι δύσκολη και μεταρρυθμιστική. Αναγκάζει πολλούς ανθρώπους να πάρουν οριστικές αποφάσεις για ζητήματα διαβίωσης και προσωπικών σχέσεων. Γενικότερα πρόκειται για ένα επεισοδιακό διάστημα με αντιξοότητες και εκδήλωση δραματικών περιστατικών. Η ένταση στον πολιτικό και κοινωνικό τομέα θα συνεχιστεί. Εγκληματικές ενέργειες, απρόσμενα ατυχήματα και προκλητικές δηλώσεις θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών που θα ακολουθήσουν».

Για σοκ και δέος προειδοποιεί και ο συνεργάτης του astrology.gr Karl Heinz Ottinger στις μηνιαίες πολιτικές του προβλέψεις με τίτλο «Οι χρησμοί του Αυγούστου».

«Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιου του Υδροχόου στην 18η μοίρα, μοίρα του κακού, σε τετράγωνο με τον σκληρό Κρόνο στο Σκορπιό. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα λάβουν χώρα επαχθή γεγονότα, καταστροφές, επιδημίες, θάνατοι – δολοφονίες, «χτυπήματα» και σοβαρά γεγονότα με ασφαλιστικά ταμεία, νομισματικές ισορροπίες, τράπεζες και τραπεζίτες, ομόλογα, καταθέσεις, πληρωμές και γενικότερα οικονομικά θέματα που θα προκαλέσουν σοκ! Σοβαρά ζητήματα ενδέχεται να ανακύψουν με το Internet, αναμεταδότες, δορυφόρους, αεροπλάνα, πυραύλους, ιατρικά μηχανήματα, πιθανόν εξαιτίας υπερβολικής σιγουριάς ή φανατισμού.

Για την Ελλάδα, εκτός από τα παραπάνω, λόγω ότι η Πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα 2ου (οικονομικά) – 8ου (πάσης φύσεως θάνατοι και απώλειες) αναμένονται γεγονότα που θα συγκλονίσουν και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως θρηνήσουμε θύματα. Εκτός, από τα οικονομικά που είναι πρώτα στη λίστα, μέσα στα γεγονότα πένθους, σοκ και δέους συμπεριλαμβάνονται καταστροφή ύδατος ή καταστροφικές βροχοπτώσεις, απώλειες σε σχέση με τον ηλεκτρισμό, τηλεοπτικά δίκτυα ή καταστροφή αεροσκάφους.

Αν μπορούσαμε να βάλουμε όλα αυτά σε δύο φράσεις θα ήταν «θάνατος από ψηλά» και «περίμενε το απροσδόκητο».

Πηγή: astrology.gr