ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 17 - 23 Αυγούστου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη σε εκρηκτική όψη συνόδου με τον Δία στον Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σου, παρέα με τον Ήλιο, οι επιτυχίες σου θα είναι εντυπωσιακές! Αν συντηρείς έναν μακρόχρονο δεσμό θα περάσεις περίοδο ανανέωσης και θα βρεις τους τρόπους να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις κατακτήσεις και αρκετές ευκαιρίες να δεσμευτείς, αν φυσικά θέλεις να απολέσεις την ελευθερία σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εξαιρετικά επικίνδυνη σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι χρήζει της προσοχής σου γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα. Πιέσεις από τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς από αυτή την Παρασκευή μέχρι την επόμενη Τρίτη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ερμή στο έκτο ηλιακό μου σπίτι, την Παρθένο, θα είμαι πιο ευέλικτος/η στη δουλειά, πιο επικοινωνιακός/η και ενδεχόμενα πιο αποτελεσματικός/η.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr