ΖΩΔΙΑ

Ζήτα του συγνώμη ανάλογα με το ζώδιό του!

Ζήτα του συγνώμη ανάλογα με το ζώδιό του!

Εντάξει έκανες ένα λάθος… Όλοι κάνουμε λάθη. Αν θέλεις να απολογηθείς και να ζητήσεις συγνώμη, πρέπει να το χειριστείς ανάλογα με το ζώδιο που έχεις απέναντί σου.

Πώς θα σε συγχωρέσει το κάθε ζώδιο;

Έχεις αδικήσει Κριό; Εκτιμά την ευθύτητα και συγχωρεί εύκολα (αν και θα σε σκάσει με τα μούτρα του). Τον Ταύρο δωροδόκησέ τον με σοκολατάκια ή ένα μπουκάλι κρασί.

Με τον Δίδυμο θα εύχεσαι να είχες πρόβλημα ακοής… Ειλικρινή μετάνοια απαιτεί ο Καρκίνος (που θα σου βγει και λίγο εκδικητικός, αν και δεν του φαίνεται…), ενώ ο Λέων θα απομακρυνθεί, εκτός και αν προσποιηθείς ότι δεν συνέβη τίποτα!

Ο Παρθένος είναι δύσκολη περίπτωση, αφού ούτε συγχωρεί εύκολα, ούτε «δωροδοκείται». Ο drama queen Ζυγός, πάλι, δεν θα το χειριστεί καλά οπότε η κατάσταση πάει για πόλεμο (εκτός και αν προλάβεις να του στείλεις ένα μοναδικό, στυλάτο δώρο).

Για το Σκορπιό τα ξέρεις: θα στο φυλάει για μια ζωή – δεν θεωρείται τυχαία το πιο εκδικητικό ζώδιο… Ο Τοξότης, αντίθετα, δεν κρατάει κακία.

Πολλοί καταλήγουν να ζητούν στον Αιγόκερω «γονυπετείς» συγγνώμη, απλούστατα γιατί φοβούνται τη ζημιά που θα προκαλέσει - προσοχή. Ο Υδροχόος, επίσης δεν είναι πάντα επιεικής αν και το κακό είναι πως μαζί του ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θεωρεί ασυγχώρητο σφάλμα!

Τέλος, ο Ιχθύς δείχνει ευάλωτος και ευαίσθητος αλλά στην ουσία είναι αρκετά μνησίκακος και θα κάνει τη ζωή σου κόλαση από το βάρος των ενοχών που θα σου φορτώσει.

«Από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο» λέει ο σοφός λαός – πρόσεξε κι εσύ να μην το παρακάνεις. Σε κάθε περίπτωση, διάβασε όλα τα χρήσιμα tips σχετικά με το πως θυμώνει το κάθε ζώδιο αλλά και πως συγχωρεί, στο astrology.gr.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Ποιά ζώδια συγχωρούν πιο εύκολα; Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

Σχετικές ειδήσεις