ΖΩΔΙΑ

Πλανητικό σκηνικό 13/11/2014

Πλανητικό σκηνικό 13/11/2014

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο Λέοντα, δίνοντας μια ιδιαίτερη λάμψη, αλλά και ανακούφιση από το αστρολογικό κλίμα της ημέρας, αφού οι σκληρές και δυνατές όψεις των πλανητών μέχρι το Σ/Κ είναι πολλές και υπόσχονται αρκετή αναστάτωση, σ’ άλλους λίγο και σ’ άλλους περισσότερο.

Έτσι, η Σελήνη στο Λέοντα δίνει έναν τόνο αρχοντιάς στην αντιμετώπιση όσων μας συμβαίνουν, είτε πρόκειται για δυσάρεστα είτε για ευχάριστα.

Ιδιαίτερα, στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) συνιστάται να απολαύσουν την ημέρα, μετριάζοντας το πείσμα και την επιμονή στους στόχους τους, γιατί πιθανόν να επιθυμούν πράγματα ανεκπλήρωτα. Ας κοιτάξουν καλύτερα αυτά που έχουν.

Το βράδυ ολοκληρώνεται με ακρίβεια το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, που έχει μια ξεχωριστή ποιότητα και ευνοεί ευχάριστες και δημιουργικές ενασχολήσεις. Στο μενού επίσης οι ευρηματικές λύσεις και διέξοδοι, ενώ μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό μας.

Άλλα συστατικά που περιέχονται στο αστρολογικό μενού της ημέρας και χρειάζονται προσοχή είναι: ευερέθιστη διάθεση, βιασύνη, ανυπομονησία, οικονομικές και συναισθηματικές απώλειες. Προσοχή στα νεύρα και τα ξεσπάσματα όσων οδηγούν!

Επίσης, αυτές τις μέρες επίσης παρατηρούνται από κάποια άτομα έντονες τάσεις ελέγχου και καθοδήγησης ανθρώπων και καταστάσεων. Η εξομάλυνση όλων αυτών θα αρχίσει να φαίνεται από τις 17/11, που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Τοξότη.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες είναι οι πιο ευνοημένοι, γιατί αδειάζουν από την αρνητικότητα, διασκεδάζουν και κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν.
Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δεν χάνουν το χρόνο τους, αξιοποιούν τις αστρολογικές συγκυρίες και επιτυγχάνουν στους στόχους τους, όμως οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, ας προσέχουν λίγο παραπάνω.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/11;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης έως 15/11

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/11

Σχετικές ειδήσεις