ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και Σεξ: Σημάδια ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Ζώδια και Σεξ: Σημάδια ότι είναι καλός στο κρεβάτι

Γνώρισες κάποιον αλλά ακόμη δεν έχετε προχωρήσει…

Εάν ξέρεις το ζώδιό του, μπορείς να καταλάβεις -στο περίπου- και την σεξουαλική του συμπεριφορά, αν και το ζώδιο από μόνο του δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις δυνατότητές του στο κρεβάτι.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο Κριός θεωρείται ο mister «γρήγορος» του ζωδιακού, ενώ ο Ταύρος παραμένει σταθερός στις «απόψεις» του (δυστυχώς, και στις στάσεις που προτιμά). Αν ο νέος σου σύντροφος ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, ίσως σε ζαλίσει με την πολυλογία του, σε αντίθεση με τον Καρκίνο που θα σου βγει περισσότερο αισθηματίας από όσο παιχνιδιάρης.

Ο Λέοντας είναι ο Καζανόβας του ζωδιακού (και προσοχή: αυτό δεν το λέμε πάντα για καλό…), ενώ για… satisfaction guarantee καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς έναν άντρα Παρθένο. Ο Ζυγός θα κάνει ότι του πεις αλλά ενδέχεται να σε παρατήσει για τη φίλη σου, ενώ ο Σκορπιός είναι για extreme γούστα.
Ο Τοξότης δεν είναι καθόλου ντροπαλός, όμως αν ψάχνεις για «βασιλιά της αντοχής» είναι ο Αιγόκερως.

Ο Υδροχόος θα σε πάει -σεξουαλικά- σε άλλη "πίστα", ενώ με τον Ιχθύ, μπορεί να περάσεις πολύ καλά ή πολύ αδιάφορα – μέση λύση δεν υπάρχει.

Λοιπόν, πήρες μια ιδέα για το πώς θα είναι ο… δικός σου στο κρεβάτι; Το astrology.gr σου αποκαλύπτει όλα τα σημάδια εδώ:

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Ζώδια και Σεξ: Ο καλός, ο αισθηματίας, ο σέξι κι ο ασυγκράτητος

Ποια ζώδια είναι τα πιο σεξουαλικά;

Ζώδια και σεξ: Πώς θα φέρεις το πάθος κατευθείαν στο κρεβάτι σου

Ζώδια και σεξ: Οι 12 καυτοί ήρωες της Disney