ΖΩΔΙΑ

Ένα τριήμερο μ' αέρα στα πανιά μας

Ένα τριήμερο μ' αέρα στα πανιά μας

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και η Πανσέληνος στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο, υπόσχονται ένα περιπετειώδες τριήμερο, πέρα από τα συνηθισμένα.

Δύο είναι τα σημαντικά αστρολογικά δρώμενα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος τριημέρου..

- Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, σήμερα το μεσημεράκι, στο ζώδιο όπου συμβαίνει και η αυριανή Πανσέληνος!

Εκδρομές, συζητήσεις, άνοιγμα οριζόντων, εύρεση λύσεων, κουτσομπολιά, διάδοση πληροφοριών και άλλα ζωντανά και επικοινωνιακά πήγαινε-έλα. Γενικότερα, το Σαββατοκύριακο δεν προβλέπεται να είναι χαλαρό και ήρεμο, ενώ στο μενού υπάρχουν και πολλές αποκαλύψεις, ως επί το πλείστον ευχάριστες.

Από το φαινόμενο της Πανσελήνου στους Διδύμους πιο ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες μπορεί να νιώσουν κάπως αδύναμοι να διαχειριστούν όλο αυτό το επικοινωνιακό κομμάτι, για αυτό καλύτερα ας μη συμμετέχουν σε πολλές συζητήσεις και πάρε-δώσε.

- Ένα επίσης σημαντικό αστρολογικό γεγονός σήμερα είναι η μετάβαση του Άρη από το σκληροτράχηλο και σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω στον επαναστάτη και πρωτοποριακό Υδροχόο.

Το απροσδόκητο και το ανορθόδοξο δείχνουν να είναι οι πρώτες μας επιλογές και επικρατεί η τάση να επαναστατήσουμε και να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα. Η συμπεριφορά μας γίνεται πιο ελεύθερη και ανέμελη, ενώ στο πρόγραμμα είναι η ευρηματικότητα, η πρωτοπορία και οι επιστημονικές εφευρέσεις. Δεν θα λείψουν βέβαια και κοινωνικές εξεγέρσεις και διεκδικήσεις, που σχετίζονται άμεσα με το ζώδιο του Υδροχόου.

Η θέση αυτή του Άρη επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), με τους Ταύρους και τους Σκορπιούς να ζορίζονται περισσότερο, λόγω της συντηρητικής και απρόθυμης στάσης τους απέναντι στις ξαφνικές αλλαγές.

Απ' ότι δείχνει το ανωτέρω αστρολογικό μείγμα, έχει χροιά εκρηκτική και μάλλον «του αέρα», και αν μη τι άλλο υπόσχεται να δώσει μια νότα «τρέλας» στην καθημερινότητά όλων μας.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!